Garnalenboter met traditionele grove mosterd en bieslook

Garnalenboter met traditionele grove mosterd en bieslook
Ingrediënten voor 6 personen:
200 gram of 1 kop kleine gekookte garnalen2 eetlepel mosterd
1 hardgekookt ei
250 gram of 1 kop zachte boter
1 eetlepel gehakte bieslook
0,5 theelepel zeezout
Bereidingswijze garnalenboter:
- Doe de kleine, gekookte garnalen met de mosterd en een hardgekookt ei in een blender en meng ze door elkaar.
- Meng de zachte boter, 1 eetlepel gehakte bieslook en leg een stuk vershoudfolie op het werkblad en leg het botermengsel in een worstvorm erop.
- Wikkel de vershoudfolie rond de boter, zodat een gelijkmatig gevormde cilinder ontstaat. Knoop de uiteinden dicht. Leg dit 1 uur in de koelkast.
- Verwijder de vershoudfolie en doe de garnalen boter in de botervloot

Haal de kleine schalen 10 minuten voor het serveren uit de koelkast en rooster enkele sneetjes brood om hierbij te serveren!
Geen reacties gevonden.